Joko käytät OmaPKS-asiointipalvelua?

Jo ilahduttavan suuri osa asiakkaistamme käyttää säännöllisesti OmaPKS-asiointipalvelua netissä. Hyödyllisimmiksi osioiksi ovat muodostuneet omien kulutustietojen seuraaminen sekä laskujen tarkastelu.

Omawatti-osiosta näet sähkönkäyttötietosi tunnin, päivän, viikon, kuukauden tai vuoden tarkkuudella kaikista niistä käyttöpaikoista, joihin sinulla on PKS:n kanassa sopimus. Omawatti vertaa automaattisesti omaa energiankäyttöäsi valtakunnallisiin, vastaavien kiinteistöjen tietoihin. Uutena ominaisuutena voit nyt tilata sähkönkäytöstäsi viikko- tai kuukausiraporttisi sähköpostiisi.

PKS Priima -asiakkaitten Live-palvelussa näet energiankäyttötietojesi lisäksi sähkön tuntikohtaiset pörssihinnat ja voit tehdä halutessasi myös hintakiinnityksiä sopivaksi katsomillesi ajanjaksoille. Uutuutena voit vaihtaa palvelussa nyt myös sähkösi tuotantotavan. Vaihtoehtoina ovat normaalin sekasähkön lisäksi GO-alkuperämerkityt vesi- ja tuulivoima.

Katkot-osiossa pääset tutkimaan käyttöpaikkasi sähkönjakelun keskeytyshistoriaa. Lisäpalvelut-vali­kosta pääset suoraan Energianeuvonnan erikoissivuille ja Energialaskuriin, jotka ovat hyödyllisiä ja ajoittain tuiki tarpeellisia palveluja sähkön käyttäjälle.

Jos et ole vielä OmaPKS-palveluun rekisteröitynyt, niin nyt se tosiaankin kannattaa tehdä, sillä kaikki 5.3.2017 mennessä rekisteröityneet ovat mukana 500 € matkalahjakortin arvonnassa.

Rekisteröidy monipuoliseen palveluun osoitteessa oma.pks.fi. Rekisteröityä voit verkkopankkitunnuksillasi tai laskusta löytyvien asiakasnumeron ja käyttöpaikkatunnuksen avulla.

OmaPKS-palvelussa:

  • näet omat sähkönkäyttötietosi jopa tunnin tarkkuudella
  • voit tilata OmaWatti-osiosta sähköpostiisi sähkönkäyttöraportin viikko- ja/tai kuukausitasolla
  • pääset Katkot-palvelussa suoraan häiriökarttaan, keskeytyshistoriaan ja häiriötiedotteiden hallinnointiin
  • näet sähkölaskusi
  • voit muuttaa laskujesi lukumäärää / vuosi
  • voit vaihtaa sähköenergiasopimusta
  • pääset PKS Priima -asiakkaana Live-palveluun
  • voit vaihtaa Live-palvelussa sähkön tuotantotavan