Kaikki hyöty irti aurinkosähköstä Aurinkotuottaja-palvelulla

Omakotitaloon tarkoitetun aurinkosähköjärjestelmän hinnalla saisi jo kohtuukuntoisen käytetyn auton, joten ei ole aivan sama, kuinka laitteistoaan käyttää ja millaisia sähkösopimuksia solmii, jos siitä mielekästä puuhaa haluaa.

Aurinkosähkön tuottajia on Suomessa vasta joitakin tuhansia, mutta määrä kasvaa ainakin tällä hetkellä voimakkaasti. Vaikka aivan buumista sentään ei voi vielä varmaankaan puhua, on asiakkaiden kiinnostus aurinkosähköä kohtaan kasvamassa sen verran reippaasti, että olemme tuoneet markkinoille edistyksellisen, aurinkosähkön tuottajalle kehitetyn palvelukonseptin, jonka avulla tuottaja saa laitteistostaan kaiken hyödyn irti.

Aurinkosähköstä saa parhaan hinnan käyttämällä tuotetun energian itse ja korvaamalla näin sähkön siirtopalvelua ja sähköenergian ostoa. Järjestelmät mitoitetaankin käytännössä niin, että mahdollisimman paljon tuotannosta saadaan käytettyä itse ja vain oman tarpeen yli jäävä sähkö myydään verkkoon pörssin kulloisellakin tuntihinnalla.

Aurinkosähkön kannattavuus riippuukin siitä, kuinka paljon pystyy itse hyödyntämään tuottamaansa sähköä, millaisen hinnan ylijäämäsähköstä saa ja millä hinnalla ostaa sähkönsä muuna aikana, kun omaa tuotantoa ei ole tai se ei riitä kattamaan tarvetta. Hiukan monimutkainen yhtälö, mutta se ratkeaa kuin itsestään uudella Aurinkotuottaja-palvelullamme:

  • Sähkön pörssihinnat ovat korkeimmillaan päivällä, kun aurinkosähköäkin saadaan eniten. Kun aurinkotuottaja valitsee tuntihintaisen PKS Priima -sopimuksen, saa hän näin automaattisesti parhaan mahdollisen hinnan sekä itse käyttämälleen sähkölle, että verkkoon myymälleen ylijäämäsähkölle. Iltaisin ja öisin aurinkotuottaja saa lisähyötyä pörssin halvimmista tuntihinnoista.
  • Maksamme aurinkotuottajalle ylijäämäsähköstä korvauksen sähköpörssin kulloisenkin tuntihinnan mukaan ilman kuluvähennyksiä.
  • Ylijäämäsähkön määrää ja tuottoa sekä sähkön ostoa Aurinkotuottaja voi seurata kätevästi netissä Live-palvelussa.

Palvelu löytyy koko komeudessaan osoitteesta www.aurinkotuottaja.fi, josta löytyvät myös luotettavien yhteistyöurakoitsijoidemme tiedot.