Avoimet työpaikat

 


Kiinnostaisiko Sinua työ, jolla on kaikille ihmisille todellakin merkitystä ja jossa voit itse kehittyä sähköverkkojen moniosaajaksi?

Haemme

VERKOSTOSUUNNITTELIJOITA

sähkönjakeluverkon sijainti- ja rakennesuunnitteluun sekä siihen liittyvien lupa-asioiden hoitamiseen Kainuun alueelle.

Olet etsimämme henkilö, mikä sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä itsenäistä päätöksentekokykyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköteknistä koulutusta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät sekä hyvät työsuhde-edut.

Tee hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 31.3.2019 osoitteessa enerke.fi/rekrytointi.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Janne Huotari, janne.huotari@enerke.fi tai arkisin klo 16 jälkeen puhelimitse 050 3528192.


 

PKS Sähkönsiirto Oy on maaseutumaisen sähkönjakelun erikoisosaaja ja tehtävänämme on taata toimitusvarma ja häiriötön sähkön käyttö kaikille 88 800 asiakkaallemme. Meillä on valvottavana ja kehitettävänä 22 000 kilometrin pituinen sähköverkko Pohjois-Karjalassa ja itäisessä Savossa. Tässä työssä riittäisi mielenkiintoista ja kehittämispainotteista tekemistä Sinullekin!

Tarjolla on kesäduuni kahdelle innokkaalle ja oppimishaluiselle

DIPLOMI-INSINÖÖRIOPISKELIJALLE

Tehtävät soveltuisivat parhaiten neljännen tai viidennen vuoden opiskelijalle.

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja mielekkäät työtehtävät joko sähkönjakeluverkon suunnittelun ja kehittämisen tehtävissä tai sähköasemien suojausten kehitystyössä.

Lisätietoja antaa:

  • sähkönjakeluverkon suunnittelun ja kehittämisen tehtävästä verkon kehityspäällikkö Jukka Ahonen, 050 5120 309 tai jukka.ahonen@pks.fi
  • sähköasemien suojausten kehitystyöstä käyttö- ja projektipäällikkö Jukka Leppänen, 050 3258 874 tai jukka.leppanen@pks.fi

Meillä pääset osaksi energia-alan tulevaisuutta ja osaavaa joukkoamme. Autamme sinua onnistumaan tarjoamalla hyvän perehdytyksen tehtäviisi, joista tulee olemaan Sinulle hyötyä myöhemmälläkin urallasi. Käynnistämme syksyllä kaksi di-työtä, joten sinulla on mahdollisuus hakea myös niihin kesän jälkeen. Aiemmat harjoittelujaksot energia-alalla katsomme eduksi.

Älä epäröi, vaan hae – sillä kaikki voima on verkoissa. Hae tehtävään 22.3.2019 mennessä tästä linkistä.